Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap wil door met Jan Vreman

De Graafschap wil door met Jan Vreman

Jan Vreman staat ook volgend seizoen vrijwel zeker als hoofdtrainer aan het roer bij De Graafschap. Beide partijen hebben de intentie om het aflopende contract snel te verlengen. 'Dat lijkt me zeer logisch en het staat eigenlijk niet ter discussie', zegt voorzitter Henk Zweers namens de Raad van Commissarissen.

Vreman hoorde tot nu toe echter nog niets van het bestuur. 'Er is nog geen officieel besluit over genomen, maar we zijn tevreden over zijn aanpak. Er is geen aanleiding om niet met elkaar verder te gaan', meldt Zweers verder.

Vreman heeft een doorlopend arbeidscontract bij de club waar hij al meer dan 25 jaar werkzaam is. Dat betekent dat de Achterhoekse coach in een andere rol altijd kan blijven. In zijn nieuwe functie als hoofdtrainer kreeg hij een ander contract waarbij gekozen werd om het van beide kanten eerst een jaar aan te kijken. Vreman, die er dit seizoen in slaagde weer wat meer publiek naar De Vijverberg te lokken, wil zelf graag verder bouwen in Doetinchem en ziet nog voldoende perspectief om de club op termijn terug te brengen naar de eredivisie. 

Voor een nieuw contract als hoofdcoach hoeft volgens Vreman niet veel te gebeuren. 'Er staan wat puntjes in het contract waardoor we in feite zo verder kunnen. Dat hoeft helemaal niet lang te duren. Maar het is inderdaad ook zo dat we weer makkelijk van elkaar af zouden kunnen.'

De Graafschap strijdt nog om de fel begeerde play-off plaatsen in de Jupiler League waarbij het in de nacompetitie gaat om promotie naar de eredivisie.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X