Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Dean Koolhof weer op de weg terug

Dean Koolhof weer op de weg terug

De Graafschap moet het al lang stellen zonder Dean Koolhof. Maar het grote talent is op de weg terug.

"Ik heb al twee weken mijn conditie opgebouwd en vanaf vandaag mag ik ook weer wat meer met de groep mee gaan doen. Ik ben er al drie-en-een-halve maand uit. Eerst door mijn enkel en toen ik eigenlijk weer fit was, kreeg ik Pfeiffer. Gelukkig wel een lichte vorm daarvan. Ik voel me wel weer goed en moet nog zeker anderhalve week vol meetrainen. En dan kijken wanneer ik weer minuten kan maken."

Vader Jurrie Koolhof is een ervaringsdeskundige, want hij zat ooit nog veel langer aan de kant. 'Hij is er met zijn knie ooit twee jaar uitgeweest. Ik praat er ook over met mijn vader. Maar ik heb vooral binnen heel hard gewerkt . Het was heel irritant om de rest van de groep te zien trainen buiten, terwijl ik alleen maar in het krachthonk zat. Nu mag ik zelf ook weer naar buiten, dat voelt heel goed. Ik wil mijn steentje nog bijdragen, we moeten met deze groep de play-offs kunnen halen als we gewoon ons eigen spel spelen."

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X