Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Oss-thuis

In aanloop naar… FC Oss-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Op de laatste zaterdag van januari speelt De Graafschap om 19:45 uur een thuiswedstrijd tegen FC Oss.

- Dit duel staat onder leiding van scheidsrechter Van den Heuvel. Zijn assistenten zijn Ketting en Meints. Vierde official is Henshuijs.

- De Graafschap begon de hervatting van de competitie thuis tegen FC Emmen. Er werd een 1-2 nederlaag geleden. Dinsdagavond herpakte het team van Jan Vreman zich en zegevierde met 0-2 op bezoek bij Telstar.

- Beide clubtopscorers wisten tot scoren te komen tegen Telstar. Jerry van Ewijk en Vincent Vermeij staan allebei nu op elf treffers.

- Na de reflex tijdens de wedstrijd met FC Emmen, door de bal buiten de zestien in de handen te pakken, zat Hidde Jurjus tegen Telstar zijn schorsing uit. Jordy van de Kracht wist als vervanger zijn doel tegen Telstar schoon te houden.

Ted van de Pavert ontving tegen Jong Ajax een rode kaart en mist hierdoor nog de komende twee competitiewedstrijden wegens een schorsing.

- Een belangrijke wedstrijd voor het behalen van de play-offs. FC Oss staat op de zevende plaats met drie punten voorsprong op de Superboeren. Bij winst van de Achterhoekers kunnen beide teams op 33 punten staan.

- Eerder dit seizoen won FC Oss de thuisconfrontatie met de Doetinchemse club. Het werd 3-2. Twee keer kwam Dean Koolhof namens de uitspelende ploeg tot scoren. De tegentreffers werden binnen gewerkt door oud-Graafschap spelers Jochem Jansen en Joep van den Ouweland. Kevin van Veen besliste het duel.

- Overigens is Van Veen de clubtopscorer met zestien goals.

- Het team van hoofdcoach Wil Boessen wist van de laatste vijf duels er vier te winnen en de andere ontmoeting ging gelijk op. Kortom, FC Oss is aan een goede reeks bezig. Iets wat De Graafschap ook neer zou willen zetten.

- ’Samen D’RAN’ is de titel van het nieuwe beleidsplan dat De Graafschap recent wereldkundig maakte.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 93,56/p>

Gelijkspel: 4,51

Nederlaag: 1,93

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X