Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Topscorers bezorgen De Graafschap zege (0-2)

Topscorers bezorgen De Graafschap zege (0-2)

De Graafschap heeft na drie competitienederlagen op rij weer weten te winnen. Telstar werd het slachtoffer: 0-2. Topscorers Vincent Vermeij en Jerry van Ewijk scoorden in Velsen-Zuid en voerden beiden hun totaal op tot elf.

In het duel dat afgelopen weekend werd afgelast kon trainer Jan Vreman niet beschikken over de geschorsten Hidde Jurjus en Ted van de Pavert. De teruggekeerde Lion Kaak startte als bankzitter.

De Graafschap begon fel en overtuigend aan het duel. Al voeg werd Vermeij gezocht door Cavlan. De spits kon net niet afronden. Telstar wist in de eerste helft niet om te gaan met de aanpak van de bezoekers, die de Witte Leeuwen nauwelijks tijd gaven om op te bouwen. Toch kreeg De Graafschap de voorsprong in de schoot geworpen. Doelman Varkevisser stond een rebound toe bij een vrije trap van Karim Tarfi, die door Vermeij werd benut: 0-1. Even later verscheen Vermeij alleen voor Varkevisser. Ditmaal was de sluitpost de spits de baas.

Na rust liet De Graafschap direct een kans op 0-2 liggen en werd ook de thuisclub gevaarlijk. Van Essen had bijna succes uit een vrije trap, Maar Van de kracht redde knap. De gelijkmaker leek aanstaande, maar Lazic, Cavlan en Linssen, voorkwamen dit.

Een kleine tien minuten werd het duel beslist. Waar Kristopher Vida eerst nog een mogelijkheid miste, schoot Van Ewijk wel raak: 0-2. Voor Telstar raakte invaller Almubaraki nog het aluminium naast Van de Kracht, maar in de stand kwam geen verandering meer. Lion Kaak maakte in de slotfase zijn rentree als speler van de Superboeren.

Karakteristiek, dinsdag 27 januari 2015

Telstar - De Graafschap 0-2 (0-1)
Scoreverloop: 0-1, Vincent Vermeij (20), 0-2, Jerry van Ewijk (82)

Arbiter: Boot
Toeschouwers: 1.001

Geel De Graafschap: Edwin Linssen
Geel Telstar: -

De Graafschap: Jordy van de Kracht, Vlatko Lazic, Bart Straalman, Robin Pröpper, Caner Cavlan, Kristopher Vida (78. Soufian Echcharaf), Edwin Linssen (83. Lion Kaak), Santy Hulst, Karim Tarfi, Jerry van Ewijk, Vincent Vermeij

Telstar: Varkevisser, Olfers, Van Essen, Rifai (71. Knol), Dougall, Keurntjes, Korpershoek, Kulhan (46. Tissoudali), Kindermans (46. Almubaraki), Valies, Seuntjens

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Pupil van de Week
& Kaartverkoopinfo komende duels

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X