Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Eerste basisplaats droom voor Jordy van de Kracht

Eerste basisplaats droom voor Jordy van de Kracht

Hij loopt al jaren rond bij De Graafschap, maar mag bijna nooit meedoen. Maar als de wedstrijd tegen Telstar doorgaat, staat doelman Jordy van de Kracht in de basis.

"Mijn debuut in de basis. Ik hoop maar dat het doorgaat. Dit is het echte werk. Ik heb al een keer mee mogen doen in de beker, maar dat ging niet zo goed. Ik wil nu de lijn doortrekken van tegen Emmen, toen ik in moest vallen. Toen deed ik het wel goed en was ik tevreden."

Van de Kracht staat bekend als een sfeermaker binnen de selectie. De doelman lacht altijd. "Dat moeten anderen maar over mij zeggen. Ik wil me nu vooral een reputatie op gaan bouwen als doelman en laten zien wat ik in huis heb. Ik heb 54 keer op de bank gezeten. Dit is zeker een droom, ik heb er veertien jaar hard voor gewerkt."

"We staan veel te laag. We hebben goede wedstrijden gespeeld, maar ook slechte. We moeten punten gaan halen om de play-offs te halen. Dat zie ik wel gebeuren, want we hebben een goed team. En daarom moeten we nu de drie punten ook mee naar Doetinchem nemen. Als het maar doorgaat."

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X