Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Eerste basisplaats droom voor Jordy van de Kracht

Eerste basisplaats droom voor Jordy van de Kracht

Hij loopt al jaren rond bij De Graafschap, maar mag bijna nooit meedoen. Maar als de wedstrijd tegen Telstar doorgaat, staat doelman Jordy van de Kracht in de basis.

"Mijn debuut in de basis. Ik hoop maar dat het doorgaat. Dit is het echte werk. Ik heb al een keer mee mogen doen in de beker, maar dat ging niet zo goed. Ik wil nu de lijn doortrekken van tegen Emmen, toen ik in moest vallen. Toen deed ik het wel goed en was ik tevreden."

Van de Kracht staat bekend als een sfeermaker binnen de selectie. De doelman lacht altijd. "Dat moeten anderen maar over mij zeggen. Ik wil me nu vooral een reputatie op gaan bouwen als doelman en laten zien wat ik in huis heb. Ik heb 54 keer op de bank gezeten. Dit is zeker een droom, ik heb er veertien jaar hard voor gewerkt."

"We staan veel te laag. We hebben goede wedstrijden gespeeld, maar ook slechte. We moeten punten gaan halen om de play-offs te halen. Dat zie ik wel gebeuren, want we hebben een goed team. En daarom moeten we nu de drie punten ook mee naar Doetinchem nemen. Als het maar doorgaat."

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Eindhoven

FC Eindhoven

Vrijdag 20 september, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker