Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Emmen-thuis

In aanloop naar… FC Emmen-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Zaterdag 17 januari om 19:45 uur hervat De Graafschap de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Emmen.

- Dit duel staat onder leiding van scheidsrechter Van den Kerkhof. Zijn assistenten zijn Simons en Kleinjan. Vierde official is Mulder.

 - Het team van hoofdcoach Jan Vreman speelde zondag 11 januari vriendschappelijk tegen Eredivisionist SC Cambuur. Mede door twee treffers van Vincent Vermeij werd de eindstand op 2-2 gezet.

 - De Graafschap staat op een tiende positie in de Jupiler League en wilt dit gaan rechtzetten en  daardoor gaan we ’Samen D’RAN’.

- Het veldspel zag er in de eerste seizoenshelft aardig uit, alleen werden de resultaten niet behaald. Van de laatste vijf wedstrijden werd alleen de confrontatie met Jong FC Twente (6-3) gewonnen. De ontmoetingen met Roda JC (1-2), Jong PSV (3-1), FC Eindhoven (4-3) en Jong Ajax (3-1) gingen allen verloren.

- Ted van de Pavert ontving tegen Jong Ajax een rode kaart en mist hierdoor de eerste vier competitiewedstrijden wegens een schorsing.

- Tegenstander FC Emmen bivakkeert op een keurige vijfde plek. Het team wist na negentien wedstrijd voor de meeste doelpunten (53) te zorgen van alle teams.

- Bij een winstpartij weet FC Emmen soms ruim uit te halen. Wat te denken van de volgende uitslagen: Jong PSV (5-0), VVV-Venlo (1-4), MVV Maastricht (6-0), Fortuna Sittard (1-8) en FC Volendam (4-1).

- De grootste nederlaag was bij de huidige lijstaanvoerder NEC (4-0).

- Voor oefenmeester Joop Gall betekent dit zijn laatste seizoen als hoofdcoach, daar de club er voor heeft gekozen om volgend seizoen met een nieuwe trainer te werk te gaan.

- De eerste competitiewedstrijd was FC Emmen tegen De Graafschap. Een 1-1 resultaat door goals van Alexander Bannink en de gelijkmaker van Vincent Vermeij.

- ’Samen D’RAN’ is de titel van het nieuwe beleidsplan dat De Graafschap recent wereldkundig maakte.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 93,13

Gelijkspel: 5,58

Nederlaag: 1,29

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X