Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap gelijk tegen Cambuur (2-2)

De Graafschap gelijk tegen Cambuur (2-2)

De Graafschap heeft in het eerste duel van 2015 een gelijkspel behaald. In Leeuwarden eindigde de oefenwedstrijd tegen sc Cambuur in 2-2. Vincent Vermeij poetste met zijn twee doelpunten steeds een opgelopen achterstand weg.

Al in de eerste minuten waren er kansen voor beide ploegen. Santy Hulst trof de lat. Een tegenvaller van trainer Jan Vreman was het uitvallen van Jan Lammers. De centrumverdediger verliet per brancard het veld. Dit zorgde meteen voor de rentree van Milan Massop in de hoofdmacht, na zijn enkelbreuk in de voorbereiding.

Een overtreding op Eric Bakker leverde de thuisclub een strafschop op. Dezelfde Bakker scoorde: 1-0. Santy Hulst had snel voor de gelijkmaker kunnen zorgen, maar schoot net over. Vlak voor rust scoorde Vincent Vermeij met het hoofd de verdiende gelijkmaker: 1-1.

Na rust kwam Cambuur weer snel op voorsprong. Invaller Michiel Hemmen passeerde doelman Hidde Jurjus: 2-1. De Friezen lieten kansen op een grotere voorsprong liggen en De Graafschap kwam halverwege de tweede helft weer op gelijke hoogte, door wederom Vincent Vermeij: 2-2.

In de slotfase leverde een fraaie solo van Kristopher Vida net niet de winnende treffer op. Volgende week zaterdag hervat De Graafschap de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Emmen, aanvang 19.45 uur.

Karakteristiek, zondag 11 januari 2015 (oefenwedstrijd winterstop)

sc Cambuur - De Graafschap 2-2 (1-1)
Scoreverloop: 1-0, Bakker (25/penalty), 1-1, Vincent Vermeij (45), 2-1, Hemmen (50), 2-2, Vincent Vermeij (65)

Arbiter: Mulder
Toeschouwers: -

Geel De Graafschap: -
Geel sc Cambuur: -

De Graafschap: Hidde Jurjus, Vlatko Lazic, Jan Lammers (20. Milan Massop), Robin Pröpper, Caner Cavlan, Soufian Echcharaf, Karim Tarfi, Vincent Vermeij (74. Osama Ben Kaddour), Santy Hulst, Jerry van Ewijk (78. Cas van der Wal), Kristopher Vida

sc Cambuur: Nienhuis (46. Zeinstra, 78.  Nienhuis), Droste (46. Pereira), Mac Intosch (55. Andriuškevičius), Reijnen, Bijker, El Makrini (55. Dijkstra), Bakker (74. Slijngard), Van de Streek (74. Meleg), Narsingh (46. Schet), Barto (46. Hemmen), De Ridder (46. Schepers)

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Eindhoven

FC Eindhoven

Vrijdag 20 september, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker