Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap zonder Cavlan tegen Jong Ajax

De Graafschap zonder Cavlan tegen Jong Ajax

De Graafschap speelt zaterdagmiddag het uitduel tegen Ajax zonder Caner Cavlan. De linksback is niet geblesseerd maar wordt waarschijnlijk om disciplinaire redenen buiten het elftal gelaten.

Volgens trainer Jan Vreman is er na het bekerduel van dinsdag met FC Twente iets voorgevallen waar hij zich verder niet over wil uitlaten. 'Er is iets gebeurd wat niet kan', is het enige wat de coach erover zegt. Volgens Vreman is de kwestie met Cavlan inmiddels wel uitgepraat,  maar zit hij dus niet bij de selectie.

Tolgahan Cicek vervangt Cavlan als linksback. Verder blijft het elftal intact in vergelijking met het bekerduel van dinsdag. Milan Massop, die bijna een half jaar geblesseerd was aan zijn enkel, is voor het eerst weer terug in de selectie en begint op de bank.

Voor De Graafschap is het het laatste duel in 2014. De Achterhoekse club staat op dit moment op de negende plaats, de beloften van de Amsterdammers staan vanwege een iets beter doelsaldo achtste. Jong Ajax wordt overigens getraind door oud-Graafschaptrainer Andries Ulderink. Hij doet de coaching samen met Jaap Stam.

Opstelling De Graafschap: Jurjus; Lazic, Van de Pavert, Pröpper, Cicek; Calvete, Echcharaf, Van Ewijk, Tarfi; Vida en Vermeij.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X