Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap zonder Cavlan tegen Jong Ajax

De Graafschap zonder Cavlan tegen Jong Ajax

De Graafschap speelt zaterdagmiddag het uitduel tegen Ajax zonder Caner Cavlan. De linksback is niet geblesseerd maar wordt waarschijnlijk om disciplinaire redenen buiten het elftal gelaten.

Volgens trainer Jan Vreman is er na het bekerduel van dinsdag met FC Twente iets voorgevallen waar hij zich verder niet over wil uitlaten. 'Er is iets gebeurd wat niet kan', is het enige wat de coach erover zegt. Volgens Vreman is de kwestie met Cavlan inmiddels wel uitgepraat,  maar zit hij dus niet bij de selectie.

Tolgahan Cicek vervangt Cavlan als linksback. Verder blijft het elftal intact in vergelijking met het bekerduel van dinsdag. Milan Massop, die bijna een half jaar geblesseerd was aan zijn enkel, is voor het eerst weer terug in de selectie en begint op de bank.

Voor De Graafschap is het het laatste duel in 2014. De Achterhoekse club staat op dit moment op de negende plaats, de beloften van de Amsterdammers staan vanwege een iets beter doelsaldo achtste. Jong Ajax wordt overigens getraind door oud-Graafschaptrainer Andries Ulderink. Hij doet de coaching samen met Jaap Stam.

Opstelling De Graafschap: Jurjus; Lazic, Van de Pavert, Pröpper, Cicek; Calvete, Echcharaf, Van Ewijk, Tarfi; Vida en Vermeij.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X