Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Edwin Linssen stopt met profvoetbal

Edwin Linssen stopt met profvoetbal

Edwin Linssen stopt aan het eind van dit seizoen met profvoetbal. De aanvoerder van De Graafschap heeft dat in een gesprek laten weten aan trainer Jan Vreman.

De 34-jarige middenvelder raakte onlangs zijn basisplaats kwijt. 'We hebben open en eerlijk gesproken. De trainer heeft duidelijk gezegd dat hij kiest voor jonge spelers met toekomst. Soufian Echcharaf doet het goed. Het elftal stond ook goed op het moment dat ik geblesseerd was. Als trainer zou ik misschien ook wel die keuze gemaakt hebben', zegt Linssen.

Linssen liet afgelopen zomer al een beetje doorschemeren dat het wel eens zijn laatste seizoen in het betaald voetbal zou kunnen zijn. Zijn besluit valt nu samen op een moment dat hij ook gepasseerd is door de technische staf. 'Dit is een bijzondere situatie, want ik twijfelde al langere tijd of ik zou stoppen', zegt de routinier. 'Ik ga nu gewoon op dezelfde manier door. Zal ook de jongens blijven helpen, alleen je speelt niet. Omdat er duidelijk is gecommuniceerd kan ik dat ook opbrengen. Aan de andere kant kan het ook snel weer omdraaien. En dan heeft de trainer mij nog hard nodig. Zo is het ook gezegd.'

De Limburger hoopt dan ook een comeback in de hoofdmacht en toont zich strijdvaardig. 'Ik wil nog graag een half jaar lekker voetballen. De laatste weken hebben we natuurlijk niet veel punten gehaald en tien goals tegen gekregen in de laatste drie wedstrijden. Bovendien is dit een jong team. Er kan ook een periode komen dat het weer anders zal zijn.'

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X