Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Eindhoven-uit

In aanloop naar… FC Eindhoven-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De wedstrijd zal orden geleid door de heer Pérez en fungeren de heren Meints en Zijlstra als assistent-arbiter. Als vierde official is de heer Thijs aanwezig in het Jan Louwers stadion in Eindhoven.

- FC Eindhoven is wederom bezig aan een prima seizoen. Met de derde plaats (37 punten) blijft de ploeg van Jean-Paul de Jong als enige in het spoor van Roda JC en NEC.

- De defensie van FC Einhoven blijkt dit seizoen ook lastig te passeren met pas 15 tegentreffers. Alleen NEC kreeg er minder tegen (14).

- FC Eindhoven moet het tegen De Graafschap stellen zonder Anthony van den Hurk. De clubtopscorer met zeven doelpunten kijkt geblesseerd toe. Overigens besliste Van den Hurk de laatste editie van dit duel door een doelpunt in extremis (1-0).

- De Graafschap brengt voor de tweede keer in anderhalve week een bezoek aan het Jan Louwers stadion. Het duel tegen Jong PSV ging met 3-1 verloren.

- De Graafschap kan dit seizoen nog geen potten breken in confrontaties tegen ploegen uit de top vijf. Enkel tegen FC Emmen werd moeizaam gelijkgespeeld (1-1). NEC (0-2), Roda JC (1-2), en FC Volendam (2-1)

- Bij De Graafschap is Ted van de Pavert weer fit, nadat hij tegen Achilles'29 uitviel met een hersenschudding. Trainer Jan Vreman posteert de verdediger meteen weer in de basis.

- Verdediger Jan Lammers is eveneens weer beschikbaar na zijn drie wedstrijden schorsing.

- Santy Hulst, tegen Jong FC Twente nog trefzeker, is geblesseerd.

- Vincent Vermeij bekroonde zijn prima wedstrijd tegen Jong FC Twente met twee treffers. Nummer zes en zeven van het seizoen. Dit is evenveel als vorig seizoen.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevenin onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 47,00

Gelijkspel: 30,69

Nederlaag: 22,32

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X