Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Garcia-Calvete: je weet niet tegen wie je speelt

Garcia-Calvete: je weet niet tegen wie je speelt

Jordan Garcia-Calvete noemt het lastig om te spelen tegen een ploeg waar je op voorhand niet van weet wie er in het veld staan. 'Je kijkt video-beelden van Jong-PSV, maar je weet niet tegen wie je precies gaat spelen. Elke week is het anders. Dat is lastig', aldus de Belg van De Graafschap dat dinsdagavond met 3-1 verloor van de beloften van PSV.

De middenvelder wilde zich niet helemaal bloot geven over het heikele onderwerp. Zijn gezicht sprak echter boekdelen. 'Ik ga niet zeggen dat het vals is. Daar laat ik mij niet over uit. Het is niet aan mij. Maar die jongens van het eerste van PSV zijn goede spelers. Dat is wel goed voor ons. Voor mij maakt het daarom ook niet uit', reageerde Calvete in de catacomben van het Jan Louwers stadion in Eindhoven. 

Calvete speelde een sterke tweede helft en was bijzonder actief. Toch miste de Belg ook veel kansen. 'Te veel inderdaad', beaamde hij. 'Het voetbal was prima. Vanaf de eerste minuut hebben we alles gegeven. Maar we komen na rust ook weer te snel achter. Op het eind is het alles of niets en gaan ook verdedigers mee naar voren. Of je dan nog met 3-1 verliest of 2-1 maakt niet veel uit.'

Bron: Omroep Gelderland

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X