Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Jong PSV-uit

In aanloop naar... Jong PSV-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Het duel van dinsdag wordt gespeeld in het Jan Louwers stadion (FC Eindhoven) en staat onder leiding van de heer Oostrom. Diens assistenten zijn de heren Tafhimi en Van der Velden. De heer De Bruijn fungeert als vierde man.

- Bij Jong PSV staat Darije Kalazic nog altijd voor de groep. Met Kalazic aan het roer beleefde DE Graafschap haar laatste echte successen.

- Jong PSV bezet momenteel een gedeelde twaalfde plaats met zeventien punten en hangt daarmee tegen de middenmoot aan, al verloor men afgelopen vrijdag op bezoek bij Helmond Sport (2-1).

 - Spits Aleksandar Boljevic is met vier treffers de topscorer. Hij had daar elf optredens voor nodig.

- De Graafschap speelde afgelopen weekend een bewogen wedstrijd tegen Roda JC. De twee rode kaarten braken de Doetinchemmers op: 1-2.

- Trainer Jan Vreman mist in Noord-Brabant drie spelers vanwege een schorsing. Jerry van Ewijk en Robin Pröpper zitten één duel op de tribune. Jan Lammer zit zijn tweede van drie duels schorsing uit.

- De opgevallen plekken vanwege de schorsingen van Van Ewijk en Pröppe worden ingenomen door Kristopher Vida en Edwin Linssen

- Even iets rechtzetten: eerder werd op deze website gemeld dat Robin Pröpper tegen Roda JC eveneens een gele kaart had gekregen en daardoor ook tegen Jong FC Twente geschorst zou zijn. De vermeende gele kaart is niet terug te vinden op het wedstrijdformulier en dus mag de aanvoerder gewoon in actie komen tegen FC Twente.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevenin onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 63,73

Gelijkspel: 21,03

Nederlaag: 15,24

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X