Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Straalman: Demouge lastig maken

Straalman: Demouge lastig maken

Robin Pröpper en Bart Straalman moeten vrijdag proberen om Roda-spits Frank Demouge onschadelijk te maken. De Nijmegenaar staat bekend om zijn duelkracht. 'Als hij moet draaien, is-ie niet op zijn best en kunnen wij de bal pakken. Je moet hem eerder wat ruimte geven, want in de duels is hij heel sterk. Ik denk dat Robin en ik het Demouge lastig kunnen maken.'

Straalman start voor het eerst bij De Graafschap. Hij is pas 18 jaar en werd dit seizoen overgeheveld naar de beloften. 'Het is veel eerder dan ik had verwacht dat ik nu mag beginnen. Ik heb tegen Sparta en Fortuna al wat minuten gehad, maar beginnen is toch heel anders. En dan ook nog tegen Roda, één van de beste ploegen in de eerste divisie. Het is een mooie uitdaging', glimlacht de Winterswijker.

Van zenuwen zegt Straalman niet veel last te hebben. 'Een beetje vooraf. Maar als de wedstrijd begint, zal de spanning er helemaal afvallen en gaan we lekker voetballen. Ik denk dat we zelfs kunnen winnen. Dat zit er zeker in', is de A-junior zelfverzekerd.

Door de schorsing van Jan Lammers (drie wedstrijden, red.) staat Straalman samen met Pröpper in het centrum van de verdediging. Ted van de Pavert is nog steeds niet helemaal hersteld van een hersenschudding, maar het gaat wel de goede kant op met de Achterhoeker.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X