Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Turkse interesse voor Caner Cavlan

Turkse interesse voor Caner Cavlan

Caner Cavlan heeft zich in de kijker gespeeld van enkele clubs uit zijn vaderland Turkije. De 22-jarige linksback van De Graafschap manifesteert zich steeds meer als dragende speler.

De financiële situatie van De Graafschap is nog altijd penibel, waardoor sportief het vizier op de eigen omgeving is gericht. Talenten uit de eigen jeugdopleiding krijgen de kans om zichzelf te profileren. Een van hen is Cavlan.

De 22-jarige Doetinchemmer kwam dit seizoen tot dertien competitieduels, waarin hij drie keer scoorde. Het levert hem interesse op van meerdere clubs uit zijn vaderland Turkije. Onder meer Eskisehirspor, Bursaspor en Konyaspor volgen Cavlan, die bij De Graafschap nog een contract tot medio 2016 heeft.

'Hij ontwikkelt zich op een goede manier. Dat geldt voor meer jonge spelers, en dan is het niet vreemd dat andere clubs dat in de gaten hebben', aldus De Graafschap-trainer Jan Vreman tegen Voetbal International over zijn pupil, die in het seizoen 2009/10 al zijn officiële debuut maakte voor De Superboeren, maar pas dit seizoen uitgroeide tot vaste basisspeler.

Bron: VI.nl

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X