Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan Vreman: moeten deze lijn nu doortrekken

Jan Vreman: moeten deze lijn nu doortrekken

Jan Vreman weet hoe opportunistisch het voetbalwereldje kan zijn. Nu het een paar weken goed gaat met De Graafschap en Fortuna Sittard zijn laatste thuisduel met 8-1 verloor van FC Emmen en onderin bungelt, verwacht de achterban de volle winst in Zuid-Limburg.

Vreman waarschuwt, zoals zo vaak. 'Zo makkelijk is het niet natuurlijk. Het wordt lastig daar. We spelen niet thuis, dus zonder onze toeschouwers. En Fortuna, wat hebben die te verliezen. Maar onderschatting is niet aan de orde bij ons', bezweert trainer Vreman.

De Graafschap won zijn laatste twee duels en rukte op naar de subtop. 'We moeten de lijn nu ook doortrekken. De afgelopen wedstrijden hebben we laten zien dat het er gewoon in zit. Dus het kan. Alleen gaat het weer om de uitvoering. Er is inderdaad heel scherp getraind woensdag. En hoe je traint is bepalend voor hoe je ook de wedstrijden speelt', zegt Vreman.

De ziekenboeg loopt allesbehalve leeg bij De Graafschap. Ook na de rustperiode melden zich, op aanvoerder Edwin Linssen na, nog geen nieuwe spelers in de selectie. 'Edwin heeft nog niet met alles meegedaan, maar traint inderdaad wel weer mee. Jordan Calvete kreeg weer last van een spier, we nemen dus geen risico met hem. Bij Jasper Heusinkveld zie ik vorderingen, maar Ted van de Pavert kreeg na inspanningen weer hoofdpijn. We hadden gehoopt verder te zijn met hem", aldus Vreman.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X