Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De periodewinnaars in de Superboerenpoule

De periodewinnaars in de  Superboerenpoule

Op zaterdag 25 oktober ontvingen de periodewinnaars van de Gelderesch Reizen Superboerenpoule van het vorig seizoen de bijhorende prijs. De uitreiking vond plaats bij BoXXer in Doetinchem, de nummer 1 elektrodiscounter van de Achterhoek, die ook ditmaal de prijzen beschikbaar stelde.

Van de acht winnaars waren er zes aanwezig. Uit handen van Benno Berends van BoXXer ontvingen Ridi Nüchter, Timo Angenent, Rob de Haan, Jan Groot Roessink, Erwin Markerink en Karin Abbink, ieder een waardecheque en twee toegangskaarten voor de inmiddels gespeelde bekerwedstrijd tegen Deltasport.

De twee winnaars die niet aanwezig konden zijn, Dick Elijzen en Ties Ruesink hebben de prijs voor aanvang van de bekerwedstrijd in ontvangst genomen. SV Superboeren De Graafschap feliciteert iedereen met hun gewonnen prijzen.

Volgend seizoen meedoen aan de Superboerenpoule

Meedoen aan deze editie van de Superboerenpoule, kan helaas niet meer. Bij de start van het seizoen is de inschrijving gesloten! Doet u dit jaar nog niet mee, of bent u zich vergeten aan te melden. Maak dan nu alvast een account aan voor de editie 2015-2016. Klik daarvoor op gratis aanmelden.

Klik op 'Vind ik leuk' van BoXXer en/of SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X