Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Stoomwals Caner Cavlan manifesteert zich

Stoomwals Caner Cavlan manifesteert zich

Caner Cavlan meldt zich steeds nadrukkelijker als een opvallende speler van De Graafschap. De linksback is één van de smaakmakers van de ploeg die zaterdag met 5-0 Helmond Sport oprolde. "Als de mensen deze uitslag zien, kopen ze tegen Sparta wel een kaartje denk ik."

Cavlan stal als aanvallende back de show op De Vijverberg die gevuld was met bijna vijfduizend toeschouwers. Bij vlagen gebruikte de Doetinchemmer ook de buitenkant van zijn linkervoet om een pass te versturen. "Liever buitenkant voet dan rechts. Als het maar rendement heeft", lachte Cavlan.

"Met deze uitslag kunnen we goed leven. Het had meer kunnen zijn. Met mij ging het inderdaad goed. Ik probeer elke wedstrijd alles uit de kast te halen. Als je dan ook nog scoort, geeft dat zeker voor een back extra zelfvertrouwen. Het doet wat met je", gaf de Achterhoeker toe. Als linksback mag Cavlan zich aanvallend behoorlijk uitleven. "Ik voer mijn taken uit, maar kan veel opkomen. En als er ruimte is, ga ik er vol naar toe om de spitsen te bedienen of het zelf te doen."

Verrassend vindt Cavlan de hoge uitslag op Helmond Sport niet. "Nu maken we kansen af. Dat is het verschil met veel voorgaande wedstrijden. Het is goed dat het een keer 5-0 wordt. Als het stadion éénmaal vol zit, kunnen wij top drie spelen. Oké, dit is een krappe selectie, maar als de toeschouwers achter de ploeg komen te staan zie ik het zeker zitten. Wij hopen dat ook, want we willen als groep het publiek vermaken."

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)