Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Van Ewijk krijgt voorkeur boven Vida

Van Ewijk krijgt voorkeur boven Vida

Jerry van Ewijk begint in de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Helmond Sport in de basis van De Graafschap. Het duel staat voor zaterdagavond op de rol op De Vijverberg (19:45 uur). De keuze voor Van Ewijk in het elftal gaat ten koste van Kristopher Vida. Trainer Jan Vreman is de laatste tijd niet zo tevreden over de Hongaar. Vincent Vermeij is weer hersteld van een lichte blessure en vormt met Van Ewijk het duo voorin.

De ziekenboeg blijft echter vol in Doetinchem. Keeper Heusinkveld, Dean Koolhof, Edwin Linssen, Ted van de Pavert en Nathaniel Will ontbreken door blessures. De knieklachten van Heusinkveld zijn ernstiger dan verwacht en ligt er voorlopig dus uit, meldde trainer Vreman na de laatste training. Koolhof ondergaat vandaag een scan aan zijn enkel waar de Duivenaar al weken last van heeft. Linssen kampt nog steeds met rugklachten, terwijl Van de Pavert twee weken geleden tegen Achilles'29 een hersenschudding opliep. De Achterhoeker moet het rustig aan doen en zit ook niet bij selectie. Will is voor langere tijd uitgeschakeld na een schouderoperatie.

De Graafschap heeft tien punten meer dan de Brabanders die tot nu toe een teleurstellend seizoen doormaken en op de 18e plaats staan in de Jupiler League. De Graafschap bivakkeert op de zevende plaats. De ploeg van trainer Vreman verloor vorige week in een matige wedstrijd van FC Volendam.

Opstelling De Graafschap: Jurjus, Lazic, Lammers, Pröpper, Cavlan; Calvete, Echcharaf, Hulst, Tarfi; Van Ewijk en Vermeij

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter