Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap zwaar gehavend naar FC Volendam

De Graafschap zwaar gehavend naar FC Volendam

De Graafschap mist vrijdag in de uitwedstrijd tegen FC Volendam vier basisspelers. Nathaniel Will, Ted van de Pavert, Dean Koolhof en aanvoerder Edwin Linssen ontbreken in het duel waarbij voor De Graafschap de inzet de vijfde plaats is in de Jupiler League. De Achterhoekse club won de laatste twee duels.

Rechtsback Will is woensdag geopereerd aan zijn schouder, maar is nu wel minimaal drie maanden uitgeschakeld. Koolhof is er net als tegen Achilels'29 ook niet bij, hoewel het de goede kant op ging met de Duivenaar. De aanvallende middenvelder heeft echter nog te veel last van zijn enkel. 'Bij het aanzetten en druk zetten voel ik steeds een steek in mijn enkel. Het gaat helaas niet', zei Koolhof toen hij donderdag uit de laatste training stapte. Linssen trainde helemaal niet mee vanwege rugklachten. De routinier speelde zaterdag tegen Achilles nog wel, maar heeft al geruime tijd last van zijn rug.

Van de Pavert viel zaterdag uit met een hersenschudding. Hij moet nog enkele dagen rust houden en zal waarschijnlijk ook dinsdag in het bekerduel met Deltasport nog niet spelen.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter