Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Achilles’29-thuis

In aanloop naar… Achilles’29-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Komende zaterdag de tweede Gelderse derby van het seizoen in Doetinchem. De Graafschap ontvangt dan Achilles’29. Het duel zal om 19:45 uur beginnen.

- Scheidsrechter Higler is voor dit duel aangesteld. Zijn assistenten zijn Jansen en De Vries. Vierde official is Van Herk.

- Voor het interlandweekend werkte De Graafschap een uitduel af bij FC Den Bosch. Deze confrontatie werd, na een 1-0 achterstand via Anthony Lurling, met 1-2 gewonnen. Namens de blauw-witten wisten Vincent Vermeij en Jerry van Ewijk te scoren.

- Hoofdcoach Jan Vreman zal het de komende periode moeten stellen zonder Nathaniel Will. De verdediger kampt met een schouderblessure en zal hieraan geopereerd gaan worden.

- Na de interlandverplichtingen keren Kristopher Vida en Dean Koolhof weer terug bij de selectie.

- Edwin Linssen trainde van de week weer mee na een rugblessure. Ook doelman Hidde Jurjus maakte van de week minuten bij het Beloftenteam.

- Tegenstander Achilles’29 staat op een vijftiende plaats met zeven punten.

- Onlangs werd er tegen het gedegradeerde RKC Waalwijk een 0-4 overwinning geboekt door het team van hoofdcoach François Gesthuizen.

- Bij de club uit Groesbeek treft in Thijs Hendriks de clubtopscorer met vijf goals. Stefan Maletić, Kursad Sürmeli en Freek Thoone volgen met twee doelpunten.

- Vorig seizoen eindigde de confrontatie tussen De Graafschap en Achilles’29 in een 2-2 gelijkspel. Anco Jansen trof doel uit een strafschop. De gelijkmaker kwam op naam van Levi Raja Boean. In de slotfase scoorde Nathan Kabasele en bepaalde Thoone uit een penalty de eindstand op 2-2.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevenin onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 96,35

Gelijkspel: 2,58

Nederlaag: 1,07

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X