Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Dean Koolhof terug bij De Graafschap

Dean Koolhof terug bij De Graafschap

Dean Koolhof keert bij De Graafschap terug in de basis voor de thuiswedstrijd zondag tegen NEC. De aanvaller bleef woensdag tijdens het bekerduel tegen DOSKO nog 90 minuten aan de kant vanwege liesklachten. 'Hij heeft niet alles meegedaan, maar het ging goed en Dean had geen reactie', stelde trainer Vreman na de training op vrijdag.

Ook Caner Cavlan is weer inzetbaar en zal vrijwel zeker starten tegen de koploper uit Nijmegen. Cavlan had enkele dagen last van zijn buik. Verder is Kristopher Vida hersteld van een blessure. De Hongaar moet zijn plaats vrijwel zeker afstaan aan Jerry van Ewijk. De technische staf heeft daar nog geen besluit over genomen, maar Vreman liet vrijdag al doorschemeren dat hij voor Van Ewijk kiest als tweede aanvaller naast Vermeij. De technisch vaardige Van Ewijk is een speler die meer zwerft over het veld, verrassende loopacties heeft en de bal vaak komt halen. Vreman ziet met zijn speelstijl meer kansen tegenover het lange en statische centrum van NEC.

Opstelling De Graafschap: Heusinkveld, Will, Pröpper, Van de Pavert, Cavlan; Lazic, Linssen, Koolhof, Tarfi; Van Ewijk, Vermeij

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter