Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… NEC-thuis

In aanloop naar… NEC-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Tijdens de achtste speelronde volgt er in Doetinchem een mooie Gelderse derby tussen De Graafschap en NEC. Zondag vangt de wedstrijd aan om 14:30 uur.

- Scheidsrechter Vink is voor dit duel aangesteld. Zijn assistenten zijn Siebert en Geutjes. Vierde official is Gerrets.

- De Graafschap-spelers Dean Koolhof en Vincent Vermeij zitten bij de voorlopige selectie van het Nederlands Beloften elftal. Vrijdag 3 oktober zal de definitieve selectie bekend worden gemaakt voor de wedstrijden tussen 7 t/m 14 oktober tegen o.a. Turkije, Engeland en Duitsland.

- NEC degradeerde afgelopen seizoen naar de Jupiler League, na een zeventiende plek in de Eredivisie. De play-offs wedstrijden tegen Sparta Rotterdam gingen verloren (1-0 uit en 1-3 thuis).

- De Nijmegenaren zijn, net als Roda JC, uitstekend aan het seizoen begonnen en staan op de eerste plek. Net als de club uit Kerkrade beschikken de teams over achttien punten. Het doelsaldo van NEC is beter, 19 voor en 4 tegen.

- In de KNVB Beker wist NEC dinsdag door het nemen van strafschoppen de volgende ronde te bereiken tegen de amateurs van Ajax (2-2).

- De Graafschap won met 0-1 bij DOSKO door een goal van Nathaniel Will. De volgende ronde is een thuiswedstrijd tegen Delta Sport.

- Caner Cavlan en Dean Koolhof ontbraken woensdagavond in het bekerduel wegens blessures. Het is nog twijfelachtig of beide spelers tegen NEC kunnen uitkomen.

- Bij NEC spelen momenteel oud-Superboeren Sjoerd Ars en Gregor Breinburg. Eerstgenoemde ontving in de wedstrijd van vorige week tegen FC Emmen (4-0 winst) een rode prent, maar deze is door de KNVB geseponeerd, zodat de aanvaller tegen zijn oude werkgever kan uitkomen.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- Word fan van Team D'ran 4 Duchenne! (meer).

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevenin onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 19,10

Gelijkspel: 26,61

Nederlaag: 54,29

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X