Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan Vreman hoopt op nieuwe spits

Jan Vreman hoopt op nieuwe spits

De Graafschap sloeg de afgelopen jaren vaak nog toe in de laatste week van de transfermarkt. Nu lijkt een nog altijd gewenste spits niet naar Doetinchem te komen. Daar waar provinciegenoot NEC na de degradatie opvallend veel spelers haalt, is het bij De Graafschap al weken muisstil.

'Ik heb daar geen moeite mee. De situatie bij ons is nu eenmaal zo', doelt trainer Jan Vreman op de financiële situatie. 'We zijn wel bezig, informeren ook bij Nederlandse clubs en praten veel met elkaar, maar het is gewoon afwachten. Ik kan daar nu niets over zeggen.'

Maandag wacht in Doetinchem het gedegradeerde RKC Waalwijk. Tot nu pakte De Graafschap 4 punten uit 3 duels. RKC heeft een punt minder. 'Ik ben benieuwd hoe we ons staande houden. Ja, tot nu toe zie ik bij ons veel goede dingen', zegt Vreman.

'Ook vrijdag bij VVV', gaat Vreman verder, 'alleen hebben we daar dan de punten niet gepakt. Maar elke wedstrijd staat op zich. Natuurlijk zie ik genoeg ook dingen die beter zullen moeten. Dat zit met name in het laatste stukje, in de zestien.'

Eind vorig seizoen schakelde RKC Waalwijk De Graafschap nog uit in de race om promotie. In de halve finales van de play-offs waren de Achterhoekers dicht bij een stunt in Waalwijk, maar uiteindelijk gingen de Brabanders toen door naar de finale.

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X