Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap lijdt eerste nederlaag in Venlo

De Graafschap lijdt eerste nederlaag in Venlo

De Graafschap is op bezoek bij VVV-Venlo tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. Een doelpunt van Khalouta halverwege de eerste helft bleek beslissend: 1-0.

Trainer Jan Vremen liet dezelfde elf spelers aan de aftrap verschijnen, die een week eerder Almere City FC versloegen: 3-0. In De Koel kende de ploeg van Jan Vreman een aardig begin, zonder dat het echt tot grote kansen leidde. Het eerste gevaar van de Venlonaren kwam va spits Khalouta. Zijn kopbal werd echter nog gepareerd door doelman Jasper Heusinkveld.

Even later was Heusinkveld echter kansloos toen linksback Fleuren een voorzet op maat afleverde en Khalouta raak kopte: 1-0. Hierna waren de Achterhoekers voor rust enkel nog gevaarlijk via Vermeij, maar een treffer leverde het niet op.

Na rust kwamen de Superboeren anders voor de dag. Het spel was feller en de ploeg verscheen ook een aantal keer dreigend voor Mäenpää. De Finse doelman zag Dean Koolhof een kopbal missen en moest zelf redding brengen op een knal van Edwin Linssen.

Met de in prima vorm stekende Jerry van Ewijk bracht Vreman een derde aanvaller in het veld. De grootste kans was nog voor verdediger Nathaniel Will, maar Mäenpää had er goed het oog in. In het laatste kwartier drong De Graafschap aan en mocht het ook wel aanspraak maken op de gelijkmaker, maar crieerde het daarvoor te weinig echte kansen. Zo bleef het bij 1-0.

Karakteristiek, vrijdag 22 augustus 2014

VVV-Venlo - De Graafschap 1-0 (1-0)
Scoreverloop: 1-0, Khalouta (22)

Arbiter: Mulder
Toeschouwers: 4.100

Geel De Graafschap: Robin Pröpper, Nathaniel Will
Geel VVV-Venlo: Gijzen

De Graafschap: Jasper Heusinkveld, Nathaniel Will, Robin Pröpper, Ted van de Pavert, Caner Cavlan, Vlatko Lazic, Edwin Linssen (82. Soufian Echcharaf), Dean Koolhof, Karim Tarfi (69. Jerry van Ewijk), Vincent Vermeij, Kristopher Vida (76. Santy Hulst)

VVV-Venlo: Mäenpää, Fleuren, Balkestein, Joppen, Schroijen, Kruijsen, Post (74. Sevinc), Gijzen, Wolters (89. Elito), Khalouta, Otsu (62. Van Crooy)

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Pupil van de Week
& Kaartverkoopinfo komende duels

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X