Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Almere City FC-thuis

In aanloop naar… Almere City FC-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Komende zaterdag 16 augustus staat de eerste thuiswedstrijd van De Graafschap op het programma tegen de huidige koploper Almere City FC. Deze confrontatie begint om 19:45 uur.

- Scheidsrechter geeft Lindhout het beginsignaal. Zijn assistenten zijn Bluemink en Bexkens. Vierde official is Gerrits.

- Net als vorig seizoen openen de Superboeren de competitie met een thuisduel met Almere City. Vorig seizoen, 10 augustus 2013, werd het 1-0 voor De Graafschap door een goal van Jordan Garcia-Calvete.

- Almere City FC, gecoacht door Fred Grim, won de openingswedstrijd van het seizoen met ruime cijfers. Het werd 5-0 tegen MVV Maastricht door treffers van Fabian Serrarens (2x), Vincent Janssen, Norair Mamedov en Enzio Boldewijn.

- Deze overwinning betekende een evenaring van de grootste competitiezege ooit en de lijstaanvoerderschap van de Jupiler League werd voor het eerst bereikt.

- De topscorer met elf doelpunten van de vorige voetbaljaargang, Charles Dissels, is afgelopen zomer vertrokken. Met enkele nieuwelingen wilt Almere City FC mee doen in de middenmoot, aangezien de hoogste klassering de dertiende plek is behaald in de Jupiler League.

- De Graafschap kwam vorige week in het uitduel bij FC Emmen niet verder dan een puntendeling. Nadat Alexander Bannink uit een strafschop voor de openingstreffer zorgde, bepaalde Vincent Vermeij in de slotfase de eindstand op 1-1.

Nieuws van SV Superboeren

- Word fan van Team D'ran 4 Duchenne! (meer).

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevenin onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 94,42

Gelijkspel: 4,29

Nederlaag: 1,29

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X