Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Snel oordeel over betwist stadionverbod

Snel oordeel over betwist stadionverbod

De onafhankelijke commissie die is benoemd om de juistheid van een stadionverbod van een supporter van De Graafschap te onderzoeken, komt snel met een oordeel. Dick Chargois, woordvoerder namens de directie van de Doetinchemse eerstedivisieclub, hoopt dat de commissie de uitspraak dinsdag paraat heeft.

De supporter, een prominent lid van de fanatieke fangroep Brigata Tifosi, mag drie jaar lang geen Nederlands voetbalstadion in omdat hij op 14 maart tijdens de uitwedstrijd bij Telstar een steward van de thuisclub zou hebben geslagen. De afgelegde verklaringen van stewards en veiligheidsmensen van Telstar en De Graafschap spreken elkaar echter tegen en juist op basis van die verklaringen heeft de Nederlandse voetbalbond het landelijke stadionverbod afgekondigd.

Vanwege het gebrek aan eenduidigheid in de verklaringen zegde De Graafschap toe dat een onafhankelijke commissie de feiten zou gaan toetsen. Jan Konink (voorzitter van de stadionverbodencommissie van De Graafschap) en de juristen Sars en Zeegers hebben zitting in dat orgaan.

Bron: De Gelderlander

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

Vrijdag 29 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter