Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap buigt laat voor Heracles (3-2)

De Graafschap buigt laat voor Heracles (3-2)

De Graafschap heeft aan het oefenduel tegen Heracles Almelo net geen positief resultaat overgehouden. De Achterhoekers stonden lange tijd op voorsprong, maar moesten uiteindelijk toestaan hoe de thuisclub alsnog aan het langste eind trok: 3-2.

De Graafschap kwam in Almelo al snel op achterstand. Doelman Hidde Jurjus maakte met zijn interceptie een aanval onschadelijk, maar leverde de bal in bij Mike te Wierik, die vervolgens het lege doel vond (1-0).

Het antwoord van De Graafschap volgde na een half uur toen Jerry van Ewijk tekende voor de gelijkmaker (1-1). Direct hierna raakte Fledderus namens de thuisclub de paal. Vanaf de bank zag trainer Jan de Jonge hoe zijn keeper Telgenkamp in de fout ging en Dean Koolhof optimaal en dankbaar profiteerde en zijn voormalige club met een voorsprong ging rusten: 1-2.

Na de rust kregen beide ploegen een aantal kansen, maar de doelpunten lieten lang op zich wachten. Tot in de slotfase om precies te zijn. De Finse aanvaller Aleksei Kangaskolkka zorgde voor de gelijkmaker (2-2). In de laatste minuut werkte Thomas Bruns ook nog de 3-2 achter doelman Jurjus.

Karakteristiek, zaterdag 26 juli 2014 (voorbereiding seizoen 2014-2015)

Heracles Almelo - De Graafschap 3-2 (1-2)
Scoreverloop:
1-0, Te Wierik (7), 1-1, Jerry van Ewijk (29), 1-2, Dean Koolhof (44), 2-2, Kangaskolkka (84), 3-2, Bruns (90)

Arbiter: Braamhaar

De Graafschap: Hidde Jurjus, Nathaniel Will, Robin Pröpper (65. Jan Lammers), Ted van de Pavert, Caner Cavlan (79. Tolgahan Cicek), Vlatko Lazic (79. Jordan Garcia-Calvete), Edwin Linssen (79. Tom Menting), Dean Koolhof (70. Santy Hulst), Karim Tarfi (46. Soufian Echcharaf), Jerry van Ewijk, Vincent Vermeij (46. Kristopher Vida)

Heracles Almelo: Telgenkamp, Te Wierik, Schenkeveld, Zomer (79. Kangaskolkka), Aktaou (61. Engberink), Sibum (74. Heerkes), Fledderus (53. Pelupessy), Bruns, Bel Hassani (61. Gyasi), Weghorst (46. Tannane), Bryan Linssen

Overig

- Meld je aan voor de Gelderesch Reizen Superboerenpoule

- Het definitieve-competitieschema van De Graafschap is hier te downloaden (in PDF-formaat).

- Wil je graag lid worden van SV Superboeren De Graafschap? Hiervoor hoef je alleen maar een mail te sturen naar ikwordlid@superboeren.nl. Vrijwel direct ontvang je het aanmeldformulier, als bijlage, retour in je mailbox. Deze kun je vervolgens printen, invullen en opsturen naar SV Superboeren De Graafschap.

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X