Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Graafschap niet opgewassen tegen Cambuur: 2-5

Graafschap niet opgewassen tegen Cambuur: 2-5

De Graafschap heeft de oefenwedstrijd tegen sc Cambuur met ruime cijfers verloren. Waar de Achterhoekers vorige week tegen FC Emmen bleven steken op een gelijkspel (1-1), wars men niet opgewassen tegen de effectief spelende Friezen: 2-5.

Het duel in de bakoven die De Vijverberg was, gold als sluitstuk van de jaarlijkse Open Dag en begon met een minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne.

De Graafschap liet zich verrassen door de sterke start van de bezoekers. Door doelpunten van Michiel Hemmen en Etienne Reijnen stond het binnen tien minuten 0-2. Na een half uur maakte wederom Hemmen er zelfs 0-3 van. Tussendoor had Vincent Vermeij de spanning terug kunnen brengen, maar de spit was twee keer niet gelukkig in de afwerking. Dean Koolhof maakte er vak voor rust 1-3 van.

De Graafschap begon sterk aan de tweede helft en was na een uur spelen terug in de wedstrijd. Uit een hoekshop van Lazic was Koolhof trefzeker: 2-3. De Graafschap maakte jacht op de gelijkmaker, maar echt grote kansen leverde het niet op.

Een kwartier voor tijd bleek de Doetinchemse achterhoede, niet voor het eerst in dit duel, uiterst kwetsbaar. Oebele Schokker en Bartholomew Ogbeche profiteerden er dankbaar van en bepaalden de eindstand op 2-5.

Karakteristiek, zaterdag 19 juli 2014 (voorbereiding seizoen 2014-2015)

De Graafschap - sc Cambuur 2-5 (1-3)
Scoreverloop:
0-1, Hemmen (7), 0-2, Reijnen (9), 0-3, Hemmen (31), 1-3, Dean Koolhof (38), 2-3, Dean Koolhof (59), 2-4, Schokker (74), 2-5, Ogbeche (87)

Arbiter: Sanders

De Graafschap: Jordy van de Kracht, Nathaniel Will (78. Lars van Roon), Robin Pröpper (46. Jan Lammers), Ted van de Pavert, Caner Cavlan (78. Tolgahan Cicek), Vlatko Lazic (62. Tom Menting), Edwin Linssen (62. Jordan Garcia-Calvete), Dean Koolhof (78. Jeroen Meurs), Karim Tarfi (46. Soufian Echcharaf), Vincent Vermeij, Jerry van Ewijk

sc Cambuur: Nienhuis, Droste (46. Schootstra), Reijnen (46. Mac Intosh), Bijker (46. Dijkstra), Pereira (46. Janzen), Bakker (74. Droste), El Makrini (66. Bijker), Rusnak (74. Meleg), Feldballe (46. Schokker), Hemmen (46. Ogbeche), Meleg (46. Schepers)

Overig

- Meld je aan voor de Gelderesch Reizen Superboerenpoule

- Het definitieve-competitieschema van De Graafschap is hier te downloaden (in PDF-formaat).

- Wil je graag lid worden van SV Superboeren De Graafschap? Hiervoor hoef je alleen maar een mail te sturen naar ikwordlid@superboeren.nl. Vrijwel direct ontvang je het aanmeldformulier, als bijlage, retour in je mailbox. Deze kun je vervolgens printen, invullen en opsturen naar SV Superboeren De Graafschap.

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X