Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Tweede oefenzege voor De Graafschap

Tweede oefenzege voor De Graafschap

De Graafschap heeft ook haar tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding gewonnen. Tegen vv Ruurlo werd met 0-6 gewonnen. De ploeg van Jan Vremen liet dan ook nog eens een aantal riante kans onbenut.

Op het kunstgras van vv Ruurlo opende Ted van de Pavert al vroeg de score (0-1), snel gevolgd door een treffer van Jerry van Ewijk (0-2). De ruststand werd 0-3 door een doelpunt van Vlatko Lazic. Verdediger Jan Lammers viel kort voor rust uit met een blaar onder zijn voet.

Na rust benutte Dean Koolhof een toegekende strafschop, goed voor 0-4. Caio Eltink zette de 0-5 op het bord. Het slotakkoord was fraai en kwam van de voet van Mart Raterink: Hij liet de doelman kansloos bij en vrije trap: 0-6.

Karakteristiek, dinsdag 01 juli 2014 (voorbereiding seizoen 2014-2015)

vv Ruurlo - De Graafschap 0-6 (0-3)
Scoreverloop:
0-1, Ted van de Pavert (10), 0-2, Jerry van Ewijk (12, 0-3, Vlatko Lazic (27), 0-4, Dean Koolhof (59/penalty), 0-5, Caio Eltink (68), 0-6, Mart Raterink (82)

De Graafschap (eerste helft): Jordy van de Kracht; Nathaniel Will, Jan Lammers (43. Mart Raterink), Ted van de Pavert, Caner Cavlan; Soufian Echcharaf, Edwin Linssen, Dean Koolhof, Vlatko Lazic; Vincent Vermeij, Jerry van Ewijk

De Graafschap (tweede helft, na 45 en 60 minuten): Jasper Heusinkveld, Lars van Roon, Mart Raterink, Tigran Gazarjan, Tolgahan Cicek, Mischa Boelens, Mart de Jong, Tom Menting, Caio Eltink, Jeroen Meurs, Shant Bedrosian

Overig

- Meld je aan voor de Gelderesch Reizen Superboerenpoule

- Het definitieve-competitieschema van De Graafschap is hier te downloaden (in PDF-formaat).

- Wil je graag lid worden van SV Superboeren De Graafschap? Hiervoor hoef je alleen maar een mail te sturen naar ikwordlid@superboeren.nl. Vrijwel direct ontvang je het aanmeldformulier, als bijlage, retour in je mailbox. Deze kun je vervolgens printen, invullen en opsturen naar SV Superboeren De Graafschap.

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X