Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De BOERENBRUILOFT 2.0 van de Blue White Oldies

De BOERENBRUILOFT 2.0 van de Blue White Oldies

“Voetbal speel je voor het publiek” was één van de quotes die Simon Kistemaker verkondigde tijdens zijn terugkeer (of thuiskomst) afgelopen december in Doetinchem. Een quote die door het aanwezige publiek met luid gejuich werd ontvangen. Deze simpel lijkende quote is de basis van het plan dat een groep oud spelers van De Graafschap heeft uitgewerkt om de club te helpen om de beleving en het spektakel, kortom de Boerenbruiloft terug te brengen op de Vijverberg. Deze oud spelers zijn verzamelt in de Blue White Oldies. Zij zijn van mening dat het bij een voetbal club moet gaan om: Voetbal en Publiek.

Dit zijn nu juist de twee dingen die bij deze mooie club de laatste jaren niet tot uiting komen. Met hun plan willen de Blue White Oldies aantonen dat het anders kan door de organisatie anders in te richten waardoor de prioriteiten aan de juiste dingen worden gegeven. Of met andere woorden gezegd: Terug naar de basis.

Het bestaansrecht van De Graafschap ligt bij de wensen van het publiek. De supporters komen naar het stadion om vermaakt te worden, dus zullen we spektakel moeten bieden. Spektakel met zo’n achterban zal uiteindelijk altijd sportief succes tot gevolg hebben, hierbij dient wel de juiste volgorde aangehouden te worden. De ingrediënten van spektakel worden verzorgd door de spelers en de technische staf, het Voetbal‐gedeelte. Deze ingrediënten zijn ook zeker bepalend voor de regio en daarom zullen oud‐spelers, met een blauwwit DNA, een prominente rol moeten krijgen om dit op de juiste manier te vertalen.

Bovenstaande komt uit van het plan van de Blue White Oldies. Duidelijke en heldere taal van oud spelers die hun handen uit de mouwen willen steken om de club, hun club, onze club te helpen. Het hele plan is op Superboeren.nl te lezen. Dat moet je ook zeker doen!

Dit plan is door de SV Superboeren, de Vereniging BV De Graafschap en de Anhagersraod aanbevolen bij De Graafschap. De Blue White Oldies bieden hun diensten aan omdat ze van de club houden. Dat doen ze gratis en voor niks. Zij hebben allemaal een voetbal verleden. Ze hebben zich daarna op verschillende terreinen ontwikkeld. De oud spelers kunnen hulp bieden bij het scouten: zij herkennen spelers met de D’ran mentaliteit. Verschillende oud spelers zijn ondernemer geworden: zij weten als geen ander hoe je met sponsoren om moet gaan. En last but not least: oud spelers zijn populair bij de supporters. Deze oud spelers rijken de club hun kennis en kunde, het is nu aan De Graafschap om die aan te nemen. Waar wachten we nog op?

Download hier de Boerenbruiloft 2.0 van de Blue White Oldies (in PDF).

Met sportieve groet,

Hans Boesberg
Voorzitter SV Superboeren De Graafschap
Reageren: hansboesberg@superboeren.nl

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X