Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Dean Koolhof langer bij De Graafschap

Dean Koolhof langer bij De Graafschap

De Graafschap heeft het contract met speler Dean Koolhof opengebroken en verlengd met twee jaar. De 19-jarige Duivenaar kreeg een sterk verbeterd aanbod voorgeschoteld en ligt nu vast tot medio 2017 bij de Achterhoekse club. Koolhof brak afgelopen seizoen door na het ontslag van trainer Pieter Huistra en baarde direct opzien met goed spel.

'Ik ben blij met het vertrouwen dat De Graafschap in mij heeft', zegt de aanvaller. 'Ik maak graag deel uit van het proces dat de club recent is gestart. Herkenbaar voetbal spelen zoals onze supporters graag zien', aldus de aanvaller op de clubsite.

Trainer Vreman is uiteraard blij met het nieuws. 'Dit past prima in onze visie. Jonge talentvolle spelers laten ontwikkelen en daar op den duur de revenuen van plukken. Dean is een zeer talentvolle speler die is opgeleid binnen De Graafschap. Hij kan perfect het zo herkenbare De Graafschap voetbal, met veel strijd en passie, combineren met zijn uitstekende voetballende kwaliteiten', aldus Vreman.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 4 december, aanvang 18:45 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter


Stop schelden met Kanker