Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan Vreman zorgt voor ontspannen sfeer

Jan Vreman zorgt voor ontspannen sfeer

In aanloop naar misschien wel een finaleplaats voor De Graafschap in de play-offs om promotie, is het opvallend rustig bij de Doetinchemse club. Op een ontspannen manier leeft de selectie toe naar het eerste duel donderdag tegen eredivisieclub RKC Waalwijk.

De personificatie van die rust is zonder twijfel trainer Jan Vreman. De coach doet geen gekke dingen en kijkt heel nadrukkelijk wedstrijd voor wedstrijd. 'Eerst donderdag maar eens spelen. Niet te ver vooruit kijken. Natuurlijk, we hebben één doel en dat is verder komen. Je wil als sporter altijd zo hoog mogelijk. Dat is eerst kampioen worden en nu de nacompetitie winnen. Of daar kriebels bij horen of gezonde spanning weet ik niet. Maar je ziet vaker dat lager geklasseerde teams winnen van hoger geklasseerde teams. De twaalfde man is onze extra steun. Dat helpt je gewoon, als zij erachter gaan staan', hoopt Vreman op een kolkende Vijverberg.

Jan Vreman is al zo'n 30 jaar onafgebroken verbonden aan De Graafschap en maakte dus vele hoogte- en dieptepunten mee met zijn club. Ook promoties. Aanvoerder Edwin Linssen liet dinsdag na de training horen dat hij promotie voor De Graafschap te vroeg zou vinden. Vreman denkt even goed na als hij met die woorden wordt geconfronteerde en zegt dan: 'Ik denk dat je nooit klaar bent als eerstedivisieclub om te promoveren. Qua organisatie en elftal niet, omdat je altijd moet uitbreiden. Je gaat doorbouwen op wat je hebt. Alleen moet je heel goed afwegen hoe je dat wil.'

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter