Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ties Evers: RKC Waalwijk is te pakken

Ties Evers: RKC Waalwijk is te pakken

Ties Evers staat donderdag in de halve finale van de nacompetie in de basis bij De Graafschap. Hij vervangt de geblesseerde Robin Pröpper, die vrijdag uitviel tegen Fortuna Sittard en niet meer in actie kan komen dit seizoen.

Voor Evers is het verrassende ontknoping van een vooral vervelend seizoen. 'Ik heb inderdaad weinig gespeeld dit seizoen. Het is niet waar je op hoopte. Natuurlijk voel ik kriebels. Het gaat weer ergens om. Ik sta met Ted (van de Pavert, red) in het centrum. We hebben in de jeugd veel samen gespeeld', weet Evers.

Op de eigen Vijverberg stuit De Graafschap op RKC Waalwijk, de ploeg die zestiende werd in de eredivisie. De Brabanders zijn torenhoog favoriet, maar Evers denkt dat er zeker kansen zijn. 'Ik denk dat we RKC kunnen pakken. Verdedigend zijn ze kwetsbaar. Hoewel ze wel gevaarlijke aanvallers hebben. Daarvoor moeten we op onze hoede zijn.'

Een volle Vijverberg zit er niet in voor de spelers van De Graafschap. Daarovor loopt de kaartverkoop niet goed genoeg. 'Ik weet wat het kan doen met een groep. Als ze er vol achter gaan staan, dan voelt dat alsof ze meedoen met het spel. Dat helpt bijvoorbeeld bij het druk zetten. Ik hoop op een mooie sfeer en dat we de wedstrijd met winst kunnen afsluiten. Dan kunnen we met een goed gevoel naar Waalwijk', besluit Evers na de training.

Vermoedelijke opstelling De Graafschap: Zwarthoed, Will, Evers, Van de Pavert, Massop; Lazic, Linssen, Breinburg, Koolhof; Kabasele, Vermeij

Bron: Omroep Gelderland

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X