Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Hoogste trainersdiploma voor Richard Roelofsen

Hoogste trainersdiploma voor Richard Roelofsen

Richard Roelofsen mag in het betaalde voetbal officieel aan de slag als hoofdtrainer. De voormalig spits is geslaagd voor de cursus Coach Betaald Voetbal. Na veel studie-uren is Roelofsen nu gediplomeerd en in het bezit van het benodigde papiertje.

De bijna 42-jarige Roelofsen beëindigde in 2006 zijn spelersloopbaan. De oud-aanvaller trad hierna toe tot de jeugdopleiding van De Graafschap.Hier had hij onder meer de A-jeugd onder zijn hoede, waarmee hij promotie afdwong en de beker pakte.

Momenteel is Richard Roelofsen bij de Doetinchemse club in dienst als hoofd-opleidingen. Deze functie combineerde hij ruim een jaar met die van assistent-trainer van het eerste elftal. Samen met hoofdtrainer Darije Kalezic behaalde de Harderwijker in 2010 het kampioenschap van de Jupiler League. In het najaar van 2010 verdween Roelofsen uit de technische staf.

Naast Richard Roelofsen behaalden ook de oud-Graafschappers Jean-Paul van Gastel en Marcel Keizer hun hoogste trainersdiploma.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X