Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Eindhoven-uit

In aanloop naar... FC Eindhoven-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Dit duel, waarbij plaatsing voor de Play-Offs de inzet is, is de heer Van den Kerkhof de arbiter. Zijn assistenten in Noord-Brabant zijn de heren Geutjes en Bluemink. Als vierde man is de heer Koekoek van de partij.

- FC Eindhoven kent een prima seizoen, waarin het lang in de top drie verbleef. De ploeg kent de laatste periode een kleine terugval, waardoor men nu zevende staat en deelname aan de Play-Offs ook nog geen zekerheid is.

- Bij de thuisclub is Jens van Son geschorst. Hij maakte dit seizoen al 9 doelpunten.

- FC Eindhoven kreeg dit seizoen al 59 doelpunten tegen. Uit de top-8 incasseerde alleen FC Volendam meer treffers.

- De Graafschap won afgelopen weekend met 1-0 van Sparta. Dean Koolhof maakte het enige doelpunt, zijn vijfde van het seizoen.

- Gregor Breinburg, die graag de stap naar de Eredivisie wil maken, mag na zijn zevende gele kaart van het seizoen weer één duel 'zitten'.

- Mocht Nathan Kabasele minimaal een keer scoren dan passeert hij Anco Jansen op de lijst van doelpuntenmakers dit seizoen.

- De Graafschap scoort dit seizoen het meest in het laatste kwartier (18 keer).

Nieuws van SV Superboeren

- Ook dit seizoen organiseert SV Superboeren De Graafschap de verkiezing Populairste Superboer. Wie volgt Gregor Breinburg op? Je kunt hier je stem uitbrengen.

- SV Superboeren De Graafschap probeert namens alle Superboeren een aandeel te kopen. De fans kunnen op deze manier helpen de de club uit de financiële problemen te helpen. Lees meer over de actie Veur Altied Superboer!. Betaling via IDEAL is nu ook mogelijk. Klik daarvoor hier.

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegeven in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 79,63

Gelijkspel: 15,10

Nederlaag: 5,26

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X