Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Actieprijs kaarten De Graafschap – Jong Ajax

Actieprijs kaarten De Graafschap – Jong Ajax

Op 25 april 1974 is onze supportersvereniging opgericht. Toen nog onder de naam Vriendenkring De Graafschap, tegenwoordig onder de naam SV Superboeren De Graafschap.

Op onze 40e verjaardag, 25 april 2014 speelt De Graafschap thuis tegen Jong Ajax de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Misschien haalt De Graafschap de play-offs en spelen we nog een spannende nacompetitie. De bal is rond er kan dus nog van alles gebeuren.

Ons oprichtingsjaar is 1974 en daarom bieden wij onze leden 3 kaarten aan voor de Groenendaal tribune voor slechts € 19,74. Deze actie van de SV Superboeren is geldig tot en met 18 april, op basis van beschikbaarheid en op vertoon van de ledenpas van de SV Superboeren.

Kaarten kun je kopen bij de receptie van De Graafschap. Je mag ook vooraf telefonisch bestellen 0314 – 36.84.50 of mailen info@degraafschap.nl . De kaarten moeten voor 19 april afgehaald worden bij de receptie van De Graafschap.

De leden van de SV Superboeren ontvangen binnenkort bij het D’RAN!Magazine een uitnodigingsbrief met daaraan twee consumptie bonnen. Deze twee consumptie bonnen kun je op 25 april besteden bij de Grolsch wagen op het Spinnekopplein (onder de Spinnekop tribune tegenover Broodje Bot). Je moet je lidmaatschapsnummer van de supportersvereniging en je email adres invullen op de bonnen.

Wij zorgen voor een drankje en een muziekje en jij voor de gezelligheid. Laten we er met z’n allen een mooie dag van maken

Graag tot 25 april.

Met hartelijke groet,

Namens het bestuur van de SV Superboeren

Hans Boesberg
Voorzitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X