Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… VVV-Venlo-thuis

In aanloop naar… VVV-Venlo-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Na een week niet in actie te komen vanwege de nucleaire top, staat er voor De Graafschap zaterdag weer een wedstrijd op het programma. Ditmaal tegen VVV-Venlo, de ploeg die vorige week wel uit kwam in het met 3-2 gewonnen duel met FC Oss.

- Scheidsrechter Wiedemeijer is toegewezen voor deze confrontatie en wordt geassisteerd door Lobbert en Bleumink. Vierde official is Van der Vrande.

- VVV-Venlo staat op de derde plaats en heeft een voorsprong van zes punten op de nummer vijf De Graafschap. Weliswaar hebben de Venlonaren een wedstrijd meer gespeeld. Een belangrijke ontmoeting voor de Superboeren om de punten in eigen huis te houden.

- René Trost, de hoofdcoach van VVV-Venlo, won vorige week met 3-2 van FC Oss. De doelpuntenmakers aan Venlose zijde waren van De Kogel, Türk en Gijzen.

- Interim-coach Jan Vreman kan zaterdag geen beroep doen op middenvelder Gregor Breinburg (voetblessure).

- Eerder dit seizoen in Venlo behaalde De Graafschap een 0-4 uitoverwinning. Drie keer was Piotr Parzyszek trefzeker. De andere goal kwam op naam van Rogier Meijer.

Nieuws van SV Superboeren

- SV Superboeren De Graafschap probeert namens alle Superboeren een aandeel te kopen. De fans kunnen op deze manier helpen de de club uit de financiële problemen te helpen. Lees meer over de actie Veur Altied Superboer!. Betaling via IDEAL is nu ook mogelijk. Klik daarvoor hier.

-Ben je opzoek naar het wedstrijdschema na de winterstop van zowel het eerste elftal als de beloften? Kijk dan hier.

-We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegeven in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 51,49

Gelijkspel: 30,21

Nederlaag: 18,31

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X