Jong De Graafschap vloert rood gekleurde koploper

Jong De Graafschap heeft een knappe overwinning geboekt op koploper Jong Feyenoord/Excelsior. Het werd 1-0. De Rotterdammers maakten na twee rode kaarten als negental de wedstrijd vol.

De lijstaanvoerder kwam naar Doetinchem met onder meer Armenteros, Verhoek, Goossens en Nelom in de gelederen. Toch kwam De Graafschap op voorsprong door een treffer van Brahim Darri voor de rust.

In de tweede helft vielen er twee rode kaarten bij Feyenoord/Excelsior. Trainer Lodewijks zag eerst zijn doelman Lamprou en even later middenvelder Goossens vroegtijdig de gang naar de kleedkamer maken.

Met twee man meer op het veld kreeg de ploeg van trainer Richard Roelofsen nog een aanta prima kansen, maar gescoord werd er niet meer op het veld van VIOD in Doetinchem. Jong De Graafschap bezet nu de vierde plaats.

Stand Beloften Tweede Divisie B (per 17/3)

17 - 22

- Ben je opzoek naar het wedstrijdschema na de winterstop van zowel het eerste elftal als de beloften? Kijk dan hier.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Jong FC Utrecht

Vrijdag 3 mei, aanvang 20:00 uur

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.