Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Tim Vincken: plan gemaakt met controle

Tim Vincken: plan gemaakt met controle

Tim Vincken merkt dat de sfeer in de spelersgroep verbeterd. 'Winnen doet iets, maar er ligt nu ook een stabiele basis. We hebben een plan gemaakt waarbij we elkaar scherp controleren. Onze speelwijze is iets compacter nu en wie zich daar niet aan houdt wordt er ook op aangesproken.'

De rechtermiddenvelder heeft, zoals velen bij De Graafschap, een aflopend contract. 'Ik heb hier de afgelopen twee jaar bijna alles gespeeld. De club moet eerst aangegeven of ze verder willen. Dan ga ik me beraden. Dat is de volgorde. Ik wacht rustig af tot ze komen, maar zou eigenlijk niet weten wie dat nu moet doen', lacht Vincken.

'Ja, dat is een merkwaardige situatie. Er is nu niemand die dit soort dingen kan invullen', vervolgt de Rotterdammer die bezig is aan zijn tweede seizoen in Doetinchem. De afgelopen roerige weken was Vincken één van de spelers die zich achter de schermen nadrukkelijk uitsprak over de gebrekkige communicatie, de soap rond het vertrek van trainer Calderwood en de kritiek in de media op commissaris voetbalzaken Peter Hofstede.

'Als spelers hebben wij ons zegje gedaan. Duidelijk gemeld wat wij er van vinden. Dat moet je uitspreken, anders blijf je in een impasse zitten. Maar daarna houdt het ook op. Wij moeten ons namelijk richten op het veld. De leiding is er om beslissingen te nemen en een visie neer te leggen. Dat protocol hebben wij netjes gevolgd. Er is een helder en open gesprek gevoerd, want de communicatie was niet goed. Het ontbrak ook aan een fijne werksfeer en dat vindt niemand prettig', aldus Vincken.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X