Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Programma Si-mon Kis-te-maker Tribute!

Programma Si-mon Kis-te-maker Tribute!

Het programma voor vrijdag 14 maart is zo goed als bekend. De wedstrijd Telstar – De Graafschap staat in het teken van Si-mon Kis-te-maker! De held van beide cultverenigingen. Daarnaast hebben we ook nog een sportief belang bij deze wedstrijd. De Graafschap wil de play-offs halen en heeft alle punten hard nodig. Dus genoeg redenen om er bij te willen zijn. Maar hoe de uitslag ook is, feest zal het worden. Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door de SV Superboeren.

Simon Kistemaker zal bij de wedstrijd aanwezig zijn. We worden om 19.00 uur verwacht in het Tata Steel Stadion van Telstar. De kassa bij het uitvak is open en kaarten kosten slechts € 4,63 per stuk. Je ontvangt tevens een bon voor het Paviljoen, waar we na afloop samen met de Telstar supporters een feestje doen. Er zijn unieke Simon Kistemaker Tribute fansjaals te koop voor slechts € 5,00 per stuk. Er is slechts een beperkte oplage dus wees er snel bij!

Simon Kistemaker zal de supporters van De Graafschap en Telstar voor de wedstrijd bezoeken. Hij zal de aftrap verrichten, nadat hij beide supporters groepen het speciale ‘Simon teken’ heeft gegeven dat de strijd kan beginnen. Met alle supporters zullen we Simon begroeten en het stadion laten trillen op haar grondvesten.

Na de wedstrijd kunnen de supporters van Telstar en De Graafschap naar het Paviljoen voor een gezellig samenzijn. Hier zal Frans Zeilmaker optreden, het bier rijkelijk vloeien en natuurlijk komt Simon Kistemaker persoonlijk de wedstrijd met de supporters na bespreken!

Om 24.00 uur vertrekken de bussen weer naar Doetinchem.

Opgeven voor de busreis kan bij de receptie van de Graafschap of telefonisch 0314 – 368 450 of via de mail info@degraafschap.nl. De kosten voor de busreis bedragen voor leden € 5,74 p.p. en voor niet-leden € 10,00 p.p. Nadere informatie over de busreis ook bij de receptie van De Graafschap.

Er zijn nog een paar ‘IN SI-MON WE TRUST’ t-shirts te koop. Bestel nu hier zo’n uniek t-shirt.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X