Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan Vreman gaat geen makelaars bellen

Jan Vreman gaat geen makelaars bellen

Er is een groepering binnen De Graafschap die Jan Vreman de komende maanden best een dubbelfunctie ziet bekleden. Zo repte investeerder Derk Haank vorige week dat Vreman in de toekomst ook wel een aantal technische zaken kan invullen. 'Dat is nogal makkelijk gezegd, want het behelst nogal wat, reageert Vreman op de verhalen.

Vreman ziet zichzelf best hoofdtrainer van De Graafschap blijven, maar de Gendringenaar wil wel perspectief zien en duidelijkheid rond belangrijke posities binnen de club. 'Iedereen probeert zijn verhaal te doen om het rustig te krijgen. Met de beste bedoelingen, maar het is wel lastig want een aantal functies is op dit moment niet ingevuld. Dat zorgt voor onrust. Het allerbelangrijkste is dat straks de juiste mensen worden aangesteld. Je kunt er beter wat langer over doen, dan dat je je huiswerk niet gedaan hebt', weet Vreman.

De clubicoon ziet niet zo veel in een dubbele rol. Zeker op dit moment heeft Vreman zijn handen vol aan het bereiken van de play-offs met een spelersgroep die een flinke veer moest laten na het vertrek van Anco Jansen en Piotr Parzyszek. 'Technische zaken is natuurlijk een breed scala. Nu gaat dat zeker niet lukken. We moeten eerst het seizoen goed afmaken. Ik zie mij zelf ook nog niet zo snel makelaars bellen en financiële onderhandelingen voeren. Maar dat hoort er wel bij. Dus moeten we dat opsplitsen.'

Maandag wacht in Drenthe een belangrijk duel tegen FC Emmen. Jan Oosterhuis zit dan voor het eerst als rechterhand van Vreman op de bank. De assistent-coach en voormalig aanvoerder van De Graafschap werd vorige week vastgelegd tot minimaal het eind van dit seizoen. 'Ik ben zeer tevreden met Jan. Er is nieuw bloed en het helpt je. Hij is een toegevoegde waarde. Wij hebben als groep alleen invloed op het voetbal en dus richten we ons daar op', besluit Vreman.

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X