Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jurrie Koolhof genoemd bij De Graafschap

Jurrie Koolhof genoemd bij De Graafschap

Jurrie Koolhof wordt genoemd als mogelijk nieuwe technische man van voetbalclub De Graafschap. 'Hij is een optie', zegt Peter Hofstede namens de Raad van Commissarissen over de Duivenaar en oud-speler van de club.

Hofstede zei dat tijdens een supportersbijeenkomst in het centrum van Doetinchem. Koolhof is naast oud-speler ook voormalig hoofdtrainer van de Achterhoekse club. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de scouting bij FC Groningen. De Graafschap weet nog niet in welke rol een nieuwe technische man moet functioneren. In de begroting voor het nieuwe seizoen is in elk geval geen technisch manager opgenomen, maar mogelijk stelt de club een algemeen directeur aan die ook technische zaken doet.

Ook de naam van Hans Kraay jr. blijft rondzingen. Kraay wordt gezien als een soort Engels manager, maar de inwoner van Ophemert heeft hoge salariseisen. Kraay zou dan eventueel samen met Jan Vreman kunnen samenwerken die hoofdtrainer blijft. De SBS-presentator beschikt namelijk niet over het hoogste trainersdiploma.

Bron: Omroep Gelderland

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X