Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboeren.nl compleet vernieuwd

Superboeren.nl compleet vernieuwd

Zoals u als vaste bezoeker van www.superboeren.nl ziet, is deze website vanaf heden totaal vernieuwd.

Supportersvereniging De Vriendenkring hoopt met deze nieuwe website, waarvan het ontwerp en de technische realisatie is uitgevoerd door BSID – internetdiensten op maat – gevestigd in Doetinchem, haar leden en overige bezoekers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Geprobeerd is om aan zo veel mogelijk wensen van onze bezoekers tegemoet te komen. Zo wordt het nieuws overzichtelijker weergegeven, zijn er uitgebreidere spelerspaspoorten en is het fotoalbum prominenter aanwezig. Ook hebben we de pagina's van de Superboerenpoule onder handen genomen. Met de lancering van deze nieuwe website, is de inschrijving voor de 9e editie van de Superboerenpoule geopend. Vanaf dit seizoen is het ook mogelijk een eigen team van deelnemers samen te stellen. De Superboerenpoule bereikt u onder meer door op de bewuste banner te klikken (op de homepage), of klik op 'Superboerenpoule: schrijf je nu gratis in!'. Veel plezier.

Natuurlijk is alles nauwkeurig en kritisch getest op de diverse gangbare browsers en is er met grote zorgvuldigheid gekeken naar het correct functioneren van alle functies binnen de website. Enkele pagina’s kunnen pas de komende weken volledig worden geactualiseerd, zodra bijvoorbeeld de volledige selectie bekend is.

Mocht u iets aantreffen dat, volgens u niet naar behoren werkt, stuur dan gerust een e-mail (vermeld hierin het besturingssysteem waar u mee werkt, als ook de internetbrowser(s) die u gebruikt).

Suggesties van u als lid, supporter, of bezoeker zijn ook altijd welkom. Gebruik hiervoor het mailadres: verbeteren@superboeren.nl.

Geniet verder op onze vernieuwde website, www.superboeren.nl. Hosted by Combell.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Almere City FC

Almere City FC

Vrijdag 21 januari, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

I.v.m. aangescherpte coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk een wedstrijd te bezoeken. 

Boerenwiesheid

Wat mis jij in de SPRBR shop?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter