Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Tim Vincken krijgt voorkeur boven Brahim Darri

Tim Vincken krijgt voorkeur boven Brahim Darri

Tim Vincken krijgt vrijdag tegen FC Volendam een basisplaats bij De Graafschap. De van Vitesse gehuurde Brahim Darri zit na zijn tegenvallende optreden tegen FC Oss op de bank. Aanvoerder Edwin Linssen keert op de eigen Vijverberg in Doetinchem terug na een schorsing. Dat gaat ten koste van Soufian Echcharaf. De Graafschap staat teleurstellend achtste en moet zelfs vrezen voor deelname aan de play-offs. FC Volendam heeft drie punten meer.

De Graafschap wacht onder trainer Jimmy Calderwood al drie duels op een overwinning. Na de gelukkige zege bij Jong PSV werd bij Almere City FC ternauwernood een punt gesprokkeld. Een week later verloor De Graafschap het jubileumduel op De Vijverberg van Fortuna Sittard met 1-0. En ook vorige week kon de kwakkelende Achterhoekse club tegen laagvlieger FC Oss niet overtuigen (2-2). 'Het wordt inderdaad tijd voor een goede wedstrijd voor onze supporters. We moeten ons publiek iets gaan laten zien. Die kwaliteiten hebben we gewoon', weet de ervaren Schot.

'Ik had me er wel iets anders van voorgesteld', vervolgt Calderwood. 'Maar het is ook moeilijk als je al snel Piotr Parzyszek en Anco Jansen kwijtraakt. Daar kunnen we alleen nu niets meer aan doen. Ja, ik vind dat we nog wel een spits nodig hebben. Daar zijn we mee bezig en ik had hem het liefst deze week al hier gehad', stelt de trainer die zondag een onderhoud had met Berry Powel. Op dit moment zit Powel op amateurbasis bij Heracles Almelo waar de spits echter nauwelijks aan speeltijd toekomt. 'Ik begrijp dat hij het hier altijd goed heeft gedaan', houdt Calderwood moed.

Opstelling De Graafschap: Zwarthoed, Will, Pröpper, Van Kouwen, Lazic; Vincken, Linssen, Breinburg, Koolhof; Kabasele, Vermeij

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Telstar

Telstar

Vrijdag 3 februari, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor de informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de aankomende wedstrijden:

De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 3 februari 2023 tegen Telstar (20:00 uur).
Dinsdag 7 februari om 20:00 uur staat de KNVB Beker duel tussen De Graafschap en De Treffers op het programma.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter