Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vroomans houdt het voor gezien bij De Graafschap

Vroomans houdt het voor gezien bij De Graafschap

De Graafschap is verrast door het besluit van technisch manager Roland Vroomans per 1 maart te vertrekken bij de Jupiler League-club.

Vroomans, die in april 2012 in dienst trad van de Doetinchemmers, heeft zelf het voortijdige afscheid geïnitieerd. Hij ziet onvoldoende perspectieven om zijn contract tot de zomer van 2015 uit te dienen.

'Ik denk dat het verstandiger is dat iemand anders de werkzaamheden van mij overneemt', stelt Vroomans. 'Dat is voor zowel de club als voor mij het beste. De manier van werken die ik voor ogen heb, is op dit moment niet realiseerbaar.'

De clubleiding van De Graafschap had de stap van Vroomans totaal niet zien aankomen. 'Deze beslissing van Roland kwam voor ons als een complete verrassing. We betreuren het, maar snappen zijn beweegredenen', aldus algemeen directeur Henk Bloemers.

De Graafschap zit financieel in zwaar weer, terwijl ook de sportieve prestaties achterblijven bij de verwachtingen. De Superboeren staan zevende in de Jupiler League. Trainer Pieter Huistra werd kort voor Kerstmis aan de kant gezet.

Bron: VI.nl

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 4 december, aanvang 18:45 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter


Stop schelden met Kanker