Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Oss-uit

In aanloop naar... FC Oss-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Het duel in Oss staat onder leiding van arbiter Van den Heuvel. Aan de zijlijn treft hij zijn assistenten de heren Burlet en Steinhauser. Vrijdagavond is de heer Spinhoven de vierde official.

- FC Oss is op doelsaldo de hekkensluiter. De ploeg van Gert Aandewiel heeft twintig punten (6 zeges en 2 gelijke spelen).

- Bij de thuisclub heeft doelman Arends een hamstringblessure. Hij zal worden vervangen door Luuk Koopmans. Daarnaast zijn ook Roel van de Sande en Danny van den Meiracker niet inzetbaar.

- Oud-Graafschapper Jochem Jansen kijkt eveneens toe. De verdediger kampt met een hersenschudding. Hij liep deze blessure op in het duel met Jong Ajax, door toedoen van ploeggenoot Marcel van der Sloot.

- Nadat De Graafschap vorige week eerst Piotr Parzyszek zag vertrekken, verliet ook Anco Jansen (naar Roda JC) de club op de valreep. Gezien de financiële situatie is die keuze te begrijpen, maar dat er nog geen concreet zich is op een opvolger, roept toch wel vraagtekens op.

- Met het vertrek van Parzyszek en Jansen levert De Graafschap 22 doelpunten in en wordt Jerry van Ewijk ineens clubtopscorer (5 doelpunten).

- Middenvelder Edwin Linssen is tegen FC Oss geschorst vanwege zijn vijfde gele kaart.

- In de defensie is Ted van de Pavert zijn plek kwijt aan routinier Frank van Kouwen.

- Bij De Graafschap is er het debuut van Vincent Vermeij. Hij kwam in de wintersop over van Ajax en tekende voor 2,5 jaar op De Vijverberg.

Nieuws van SV Superboeren

- SV Superboeren De Graafschap probeert namens alle Superboeren een aandeel te kopen. De fans kunnen op deze manier helpen de de club uit de financiële problemen te helpen. Lees meer over de actie Veur Altied Superboer!. Betaling via IDEAL is nu ook mogelijk. Klik daarvoor hier.

- Ben je opzoek naar het wedstrijdschema na de winterstop van zowel het eerste elftal als de beloften? Kijk dan hier.

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegeven in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 79,63

Gelijkspel: 13,50

Nederlaag: 6,86

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X