Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Van de Pavert roemt eerlijke Ulderink

Van de Pavert roemt eerlijke Ulderink

Ted van de Pavert debuteerde tijdens de competitie-opening als basisspeler van De Graafschap. Ondanks een 1-4 nederlaag tegen Ajax kijkt de negentienjarige verdediger positief terug op zijn optreden.

Van de Pavert was verantwoordelijk voor de openingstreffer tegen Ajax. "Natuurlijk baalde ik van de nederlaag", vertelt de verdediger in Voetbal International. "Maar ik kreeg heel veel positieve reacties. "Zelfs in Chersonissos hebben ze mij zien scoren."

De jongeling, die achterin op meerdere posities uit de voeten kan, heeft Erik Pieters (PSV) als voorbeeld genomen. "Ook Pieters debuteerde vroeg en heeft zich daarna snel ontwikkeld. Ikzelf vin John Terry en Gerard Piqué heel goed. In Nederland is Jan Vertonghen de beste verdediger."

Trainer Andries Ulderink boekte met de Achterhoekers nog geen enkele competitiezege. Van de Pavert is desondanks lyrisch. "Hij is heel duidelijk en heeft mij een eerlijke kans gegeven in de voorbereiding. Zijn kwaliteit is dat hij heel open en eerlijk met de spelers communiceert."

Bron: VI / Voetbalprimeur.nl

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

Vrijdag 29 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 29 maart. Om 20:00 uur start de ontmoeting tegen Jong AZ.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)