Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

SV Superboeren feliciteert jarig De Graafschap

SV Superboeren feliciteert jarig De Graafschap

SV Superboeren feliciteert 60-jarig De Graafschap met prachtig optreden van Drum & Showfanfare DES.

Zaterdag 1 februari bestaat De Graafschap 60 jaar. De SV heeft voor deze gelegenheid Drum & Showfanfare DES uit Doetinchem uitgenodigd om in de rust een optreden te verzorgen voor de jarige club.

DES heeft zich extra ingespannen om dit optreden ook iets extra feestelijks te geven. Natuurlijk werd het ‘Lang zullen ze leven’ gespeeld maar ook het verzoeknummer ‘Mama waor is mien pils’. Het werd een echt muzikaal feestje waarbij de muzikanten springend over het veld gingen en naar het publiek zwaaiden als een soort wave.

De SV Superboeren bedankt Drum & Showfanfare DES voor het optreden dat tevens de aftrap is van de ‘Dranfare’ competitie. De volgende thuiswedstrijd mag een andere fanfare, harmonie kortom muziek vereniging komen proberen dit optreden te overtreffen. De ‘Dranfare’ competitie is een activiteit ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van de SV Superboeren op 25 april 2014.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

FC Volendam

FC Volendam

De Graafschap

De Graafschap

Zondag 24 januari, aanvang 12:15 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter