Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Teleurgestelde Jansen: ik blijf in Doetinchem

Teleurgestelde Jansen: ik blijf in Doetinchem

Anco Jansen blijft bij De Graafschap. 'Er gaat nu niets meer gebeuren. Ik blijf', zegt de spelbepaler. De transferdeadline sluit vanavond om 24:00 uur.

De 24-jarige aanvaller is teleurgesteld. 'Als zij het zo zien, moeten ze het zelf weten. Maar het kan niet zo zijn dat je altijd maar blijft. In het voetbal komen spelers en gaan ze. De situatie wordt er nu niet veel beter op', zegt Jansen enigszins verbitterd.

De Graafschap had gisteravond bijna een akkoord met Cambuur. Jansen zou voor 180.000 euro verkocht worden aan de eredivisieclub uit Leeuwarden. Bovendien zou Barto van Cambuur naar Doetinchem verkassen, maar de speler wilde niet. Over interesse heeft Jansen al een jaar niet te klagen. In de zomer toonden Celtic, Roda JC en NAC Breda concrete belangstelling en deze winter kwamen ook Cambuur en Go Ahead Eagles. Daarnaast waren er veel clubs die Jansen met meer dan gemiddelde interesse volgden.

Jansen probeert nu de knop om te zetten. 'Gelukkig werk ik heerlijk onder de huidige trainer (Jimmy Calderwood, red.) en vind ik het dus ook niet erg om onder hem te blijven. Ik ga gewoon mijn best doen.'

Het contract van Anco Jansen bij De Graafschap loopt dit seizoen af. De Achterhoekse club heeft wel een eenzijdige optie in de verbintenis om de verbintenis met een jaar te verlengen. Jansen gaat dan wel aanzienlijk meer verdienen dan nu.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten