Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Calderwood heeft plannen met Jansen

Calderwood heeft plannen met Jansen

Veel spelers kent Jimmy Calderwood nog nauwelijks, maar in Anco Jansen stak de Schot al de nodige tijd. 'Ik heb lang met hem gesproken en gezegd dat het misschien goed voor hem zou zijn hier nog te blijven. Ik denk dat hij ons naar een ander niveau gaat brengen. Gedreven? Ja, dat heb je goed gezien. Maar dat zie ik al vanaf het begin dat ik hier ben.'

'Ik verwacht veel van hem', vervolgde de trainer van De Graafschap aan de vooravond van het uitduel met Almere City FC. 'Een fantastische technische voetballer en tweebenig. Hij kan creëren en zelf goals maken. Een echte liefhebber, maar ook iemand met een gebruiksaanwijzing. Het ligt aan hemzelf, tot nu toe gaat het fantastisch. Hij heeft het dinsdag ook heel goed gedaan bij het tweede', zag Calderwood.

Toch zou Jansen het liefst komende week nog verkassen naar een andere club. De markt is nog open tot eind deze maand. De Graafschap verlangt een transfersom van naar verluidt drie ton voor de middenvelder. 'Ik heb begrip dat hij hogerop wil, maar ik wil erg graag dat hij blijft. Daar heb ik ook over gesproken met hem. Je kunt wel kwaad zijn over wat gebeurd is, maar als je hier bent moet je alles geven', aldus Calderwood.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X